Amme BH’er

amme-bhEn amme BH bruges, som navnet antyder, til kvinder som ammer samt under graviditeten. Begge skåle kan åbnes foran, så man nemt kan amme barnet uden at tage BH'en af. Af populære mærker inden for amme BH'er kan nævnes Freya, Triumph, Anita, Panache samt Hot Milk.

Noget af det mest praktiske lingeri og undertøj man kan anskaffe under og efter graviditeten er en amme BH.

Med en amme BH kan man ubesværet amme sit barn uden at skulle tage BH'en af. Begge skåle på amme BH'en kan åbnes foran og man kan derved hurtigt og let amme barnet, når der er brug for det.

Køb bedste amme-BH'er, klik her

Det, som kendetegner en god amme BH, er, at den sidder godt uden at klemme – den skal give mælken frit løb. Der skal altså være plads nok, men samtidig skal den yde den nødvendige støtte. Der skal være god mulighed for at kunne regulere amme BH'en i både størrelsen i ryggen og længden af stropperne. Er du i tvivl om hvilken BH størrelse, du bruger, så se BH guide forneden.

Amme BH'en skal kunne vaskes ved 60 grader, og så skal den have god åben/lukke mekanisme, da barnet skal ammes rigtig mange gange. Amning er noget af det, som virkelig forstærker bundet mellem mor og barn, derfor er det vigtigt, at det fungerer.

Vi har samlet de ypperste mærker inden for amme BH´er og generelt finder du inden for ammetøj kun de bedste og mest populære mærker. Dette er mærker som: Freya, Triumph, Anita, Panache samt Hot Milk.

Du finder masser af amme BH'er på udsalg, så der er rigtig mange penge at spare.  Og skal sættet fuldendes kan det anbefales at se vores øvrige sortiment af lingeri og undertøj til kvinder.

Scroll til toppen