Bøjle BH’er

Bøjle BH´er er blandt det mest solgte lingeri og undertøj på markedet og med god grund. En bøjle BH er designet til at løfte, støtte og forme brystet og den er utrolig komfortabel at have på. Se vores kæmpe online udvalg af bøjle BH´er fra alle de førende mærker.

En bøjle BH er super god, da den støtter, løfter og former brystet på den helt rigtige måde. Bøjle BH´en sidder tæt ind til brystbenet (mellem brysterne), hvilket især er meget praktisk, hvis du har en stor barm – denne type BH fås derfor i store størrelser.

Smukke bøjle BH'er, klik her ✓

Af gode kendte mærker, som du finder her hos Danmarks største online tøjbutik, kan nævnes: Freya, Triumph, Wonderbra, Primadonna, Pancahe, Marie Jo, Gossard, Chantelle, Calvin Klein, Fantasie, Vero Moda, Change, Esprit, Baci osv. Alle disse skønne mærker står for uovertruffen kvalitet og det mærker man med det samme, man tager dem på.

Det anbefales at vaske en bøjle BH i hånden, men vælger man alligevel at vaske den i vaskemaskinen så brug en vaskepose - grunden hertil er, at bøjlerne kan falde ud og gøre skade på vaskemaskinen. Søger du f.eks. også en amme BH, sports BH, push up BH, stropløs BH eller BH uden bøjle, så se vores store udvalg heraf. Til en smart bøjle BH kunne det være meget passende med et par lækre trusser, som ligeledes er et meget populært stykke undertøj.

Scroll til toppen