G-strenge

g-strengNeden for finder du et kæmpe udvalg af g-strenge fra alle de førende og mest populære brands. Er du på udkig efter g-strenge, har vi med garanti, dem som du søger.

Mange vil nok mene, at g-strenge også kaldet g-strengstrusser er noget af det mest frække og erotiske undertøj, kvinder kan have på. Historien bag g-strengen er, at den først blev rigtig populær i 1970´erne og 1980´erne, da den blev brugt til smukke brasilianske dansere. Derefter fik de europæiske kvinder hurtigt øjnene op for dette nye smarte produkt, som faktisk var ret behageligt at have på, plus at g-strenge ikke ses så tydelig igennem et par stramme bukser som andre trussetyper.

Største udvalg af g-strenge, se her ✓

Op igennem 1990´erne er g-strengens popularitet eksploderet, hvilket medierne kan få noget af skylden for. Blandt andet i musikvideoer med smukke sangerinder som Britney Spears og Christina Aguilera, har de nærmest ikke andet på end en g-streng og en BH – hvilket især mænd har det helt fint med.

Oven over finder du billige g-strenge fra alle de kendte og førende brands. Disse g-strenge er i den mest lækre og bløde kvalitet og mange af dem er naturligvis på tilbud. Du finder mærker som: Calvin Klein, Triumph, Hanky Panky, Sloggi, Tommy Hilfiger, Chantelle, Freya, Marie Jo, Missya, Esprit, Change, Armani, Björn Borg, Femilet, Panache, PrimaDonna, Wonderbra, Wonderland, Vero Moda Intimates og mange mange flere.

Du finder ikke større udvalg af lingeri og undertøj online, og vi opdaterer dagligt siden med nye produkter. Skulle du mod forventning ikke finde den g-streng eller det mærke, som du er på udkig efter, så tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev eller Facebook gruppe, og vi holder dig informeret.

Scroll til toppen