Sports BH’er

Neden for finder du det største udvalg af lækre sports BH´er i absolut bedste kvalitet. Hvis du dyrker sport, så er en sports BH et must inden for sportsundertøj, da den holder brysterne på plads og er super svedtransporterende.

Oven over finder du et stort udvalg af gode kvalitets sports BH´er. Det er utroligt vigtigt at bruge sports BH, når man dyrker sport. Ikke nok med at det er ubehageligt, når brysterne hopper og danser, men det er ligeledes en af årsagerne til hængebryster.

Bryster bliver ikke holdt oppe af muskler, men af hud og bindevæv og når først huden og bindevævet er blevet strukket, kan det ikke trækkes sammen igen! Det er derfor meget vigtigt at beskytte sine bryster, når man dyrker sport og heldigvis er det aldrig for sent at begynde at bruge sports BH.

En almindelig BH reducerer brystets bevægelse med 38 %, hvorimod en god sports BH reducerer brystets bevægelse med helt op til 74 %. En god sports BH giver desuden en super lækker følelse af bevægelsesfrihed og det føles nærmest som om, at man slet ingen BH har på. En sports BH har yderligere den fordel, at den er super effektiv til at transportere sved, så huden er tør og behagelig og man undgår slid på huden.

Bruges BH’en regelmæssigt har den en levetid på ca. 6-12 måneder, hvorefter elastikkerne begynder at blive slappe. Her på siden finder du markedets mest solgte og mest populære sports BH´er på udsalg fra bl.a.: Triumph, Marie Jo, Freya, Anita, Elomi, O´glam, Casall, Purelime, Carite, Shock Absorber, Falke, Oxide, Nike osv.

Ønsker du måske også en push up BH, bøjle BH, BH uden bøjle, amme BH, stropløs BH, så finder du ligeledes et kæmpe udvalg heraf.