Stropløse BH’er

stroploes-bhEn stropløs BH, også kaldet en selvsiddende BH, har som navnet antyder ingen stropper, eller aftagelige stropper. En stropløs BH bliver holdt oppe af stykket omkring kroppen og er perfekt til f.eks. en stropløs kjole.

Oven over finder du stropløse BH'er eller selvsiddende BH´er, som de også kaldes. Skal du til fest i f.eks. en stropløs kjole, er det et must med en stropløs BH. Stropløse BH'er sælges ofte med aftagelige stropper, så BH'en både kan bruges til hverdag og fest.

Smukke stropløse BH'er, klik her ✓

Som med alle andre BH'er det vigtigt, at en selvsiddende BH sidder stramt til omkring ryggen, da stropperne ikke er der til at hjælpe med at holde den oppe. En stropløs BH er et meget populært stykke lingeri eller undertøj og jo bedre kvalitet jo mere komfortabel er BH'en.

Her på siden finder du de mest solgte og mest kendte mærker, som: Calvin Klein, Freya, Marie Jo, Panache, Primadonna, Wonderbra. Du vil naturligvis altid kunne finde en stropløs BH på udsalg, her hos Danmarks største online tøjbutik. Er du ligeledes på udkig efter en amme BH, sports BH, push up BH, bøjle BH eller BH uden bøjle eller måske et par lækre g-strenge, så se vores store udvalg heraf.

Scroll til toppen